tiistai 11. joulukuuta 2012

Sehän on jo joulukuu!!!

Hupsista!
Aika menee nopsasti, nyt on jo joulukuu ja lähes puolivälissä. Kohta on jouluaatto!!! Ja lahjat hankkimatta!!! Vaikkakin lahjoja ei tule paljoa osteltua, kun pitäis säästää muuttoa varten. Mutta ainahan sitä jotain pitää ostaa tärkeille ihmisille :)

Ehdin sitten olla töissä sellaisen reilun kuukauden ja sitten taas sairaslomalle 7.12. alkaen. Tuskinpa enää töihin menen ennen äitiyslomaa :(  Sikäli harmi, koska tykkään työstäni. Mutta vauva on tietysti tärkeämpi tässä vaiheessa. Ei pysty kyykkimään tai kumartelemaan etteikö alkais supistelee. Ja kivut on välillä aikamoiset. Enkä kyllä paljoa vuodepotilaitakaan hoida, kun masu on tiellä :D

Luntakin on sitten tullut urakalla. Ja tulee edelleen! Aksu on ihan innoissaan! Oikea lumipeto :)

Lumikoira <3
Vauvalle on ostettuna varmaan tärkeimmät tavarat. Parvekevaunut on tosin vielä hakusessa, mutta sitäkin mietitään, että tarvitaanko sellasia... Noh, onhan tässä vielä aikaa :)  Ja joo, muutamia vaatteita vois ostaa lisää, mutta eiköhän noilla pärjätä mitä nyt on hankittuna. Ja joo, se ihana äitiyspakkaus on haettu myös!

Eipähän tänne oikeastaan muuta erikoista kuulu. Mun pitää vaan levätä ja huilata, niin sitten on kaikki hyvin. Kai vissiin pitäis sitten pikkuhiljaa alkaa pakkamaan muuttoa varten. Ei noi tavarat vissiin itsestään laatikoihin siirry ;)

1 kommentti:

  1. Otat nyt vaan ihan rauhallisesti ja lepäilet, rapsuttelet karvaturria :)

    VastaaPoista