keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet!

No niin,
aikaa on taas vierähtänyt tovi... Ja kaikki se aika on mennyt valmistellessa muuttoa, vaikka eipä miusta oo ollut pahemmin siinä hyötyä. Äkäinen masuasukki ei oo pahemmin tykännyt taas kaikesta touhuilusta. Sairaslomaa siis äitiysloman alkuun asti. Noh, onpahan aikaa laittaa uutta kotia kuosiinsa.

Muutto tapahtui siis toissa päivänä, uudenvuoden aattona! Onneksi oli 3 ihanaa ihmistä auttamassa talkoohengessä. Ja äitini oli auttamassa vanhan kodin siivouksessa. En kyllä tajua tätä siivous-hommaa. Tai siis tajuan, että omat jäljet siivotaan vanhasta asunnosta mutta ei ollut kovinkaan kivaa uudessa kodissa huomata ettei mm. hellan taustaa ei oltu siivottu eikä uunia (molemmat niiiiiin YÖK!!!!!!), liki kaikissa ovissa sormenjälkiä... Huh, en viitsi edes miettiä niiden siivousta mutta onhan ne pakko tehdä tässä joku päivä.

Vanhaan kotiin jäi seinäkello seinälle :(  Ja yksi Ikeasta ostettu maljakko kaappiin, se nyt ei haittaa. Tänne edelliset asukkaat olivat unohtaneet sellaisen vanhan Mariskoolin. Voi harmi!!! Olen ilkeä ja sanon ettei ole näkynyt jos soittavat ja kyselevät perään. Olkoon se siivouspalkka... Oonko mie ilkeä?!?

Mitäs muuta? Joulu meni niin, että oltiin mun vanhemmilla. Ja lapset olivat myös. Jokainen sai kivoja lahjoja eikä nyt ollut niin paljoa krääsää kuin yleensä. Keskityttiin olennaiseen. Yhtenä päivänä käytiin elokuvissa; minä, lapset ja ystäväni. Käytiin kattomassa Hobitti ja miusta se oli tylsä. Ja ystävästä myös. Eikä tytärkään vissiin ihan innoissaan ollut. Miusta se oli ihan turhan pitkäksi venytetty! Ja siis, siitä on tulossa vielä kakkososa ainakin?!? Joo, en mee kattoo. Noh, poika tykkäsi siitä.

Tänään ois neuvola. Uusi neuvola ja uusi neuvolan täti. Vähän jänskättää. Millainen se täti on... Edellinen kun oli niin kiva!!! Noh, katsotaan...

Ei tänne nyt muuta. Pitäisi saada tavarat paikoilleen uudessa kodissa. Voisi kai muutaman kuvan tänne räpsiä vaikka eihän tää nyt niin ihmeellinen ole. Isompi asunto tietysti mitä edellinen kun on yks makuuhuone enempi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti