sunnuntai 20. tammikuuta 2013

rv 33+0

Huh, että alkaa olla jo tukalaa... Vielä olisi 7 viikkoa ja 0 päivää laskettuun aikaan kertoo vau.fi:n sähköposti-viesti. Joo-o, vois olla vähemmänkin kiitos! Vauva/Juniori/Akuliina (<- työnimi meidän murulle <3 ) möyrii vatsassa, onneksi ei sentään kääntyile enää! Mutta siis jalat potkii, kädet heiluu ja peppua että selkää tunkee ylöspäin oikein kunnolla. Ja muru on pää alaspäin jo, ollut aika pitkään itseasiassa. Vatsa on kyllä kipeä, varmaankin eniten tosta peppu/selkä punnerruksista. Välillä on kunnon kohouma tuossa pallean alla, ja voi miten masuni ottaa vääntyilee puolelta toiselle, kun pikkuinen heiluu masussa eestaas.

Edelleen siis seuraan verensokereita. Tosin perjantaina miulle soitettiin äitipolilta seuranta-aikaa/synnytystapa-arviointiin aikaa, niin kätilö puhelimessa kummeksui sitä, että joka päivä ja joka aterialla seuraan sokeriarvoja. Sanoi, että pitää kysyä neuvolassa onko siinä järkeä. Seuraava neuvola on 30. päivä ja olikohan se äitipoli aika 12.2.
Miun masu tänään sunnuntaina 20.1.


Meillä taitaa olla kaikki vauvaa varten valmiina. Pinnasänkykin, tosin siihen pitää hankkia uusi suora pohja. Kaikki tavarat käytettyinä hankittuna. Joitain vaatteita ollaan ostettu uutena, tarjouksesta tietenkin. Ja todella paljon olen saanut tavaraa parilta ystävältä <3 Pitkä penni (tai siis sentti...) säästetty :)

Tässä yksi kalleimmista ostoksista. Olen aina halunnut ja nyt sitten sain! Miulla on kyllä ihana mies <3
Kehto, käytettynä ostettu tietenkin. Pitää ommella sitten vauvalle sopivan väriset verhot siihen ;)



Sellaista tänne. Yritän päivittää blogia vähän useammin, kun mies on töissä. Tuntuu vaan, että miun päivät menee vaan löhötessä. Pikkasen meinaa supistella vähän enempi jos oon liikkeellä päivisin.








1 kommentti: