perjantai 4. tammikuuta 2013

Onkohan viikonloppu ihmisen parasta aikaa? Ainakin niillä, joilla töitä on vain arkisin. Vuorotyöläisillä ihaninta aikaa taitavat olla ne vapaapäivät, mutta viikonloppuun sattuessa vapaat, taitaa se olla oikein luksusta...

No, itsehän olen saikulla, joten onko miulla sitten luksusta koko ajan... Ei ole ei. Silloin on luksusta, kun rakas on vapaalla ja tehdään jotakin yhdessä tai sitten vain olla möllötetään. Nyt on uusi, ihana sohva, jolla löhötä. Ostettiin tuollainen divaani-sohva, josta saa varavuoteen yövierailijoille. Vanhat sohvat meni myyntiin. Pikkuhiljaa aletaan sisustaa kotia omanlaiseksi, päästään kaikesta kirjavasta eroon.

Ai että kuinka mie tykkään tästä uudesta sohvasta <3 Se vain on niin ihana!!! Aksua varten siinä on öisin ja arkisin fleecet päällä, mutta vieraita kun tulee niin repäistään pois :) Eihän Aksu sohvalle mene, jos itse ollaan olohuoneessa/keittiössä, mutta öisin kyllä. Mokoma rakas rontti :)  Ja tää kerrostalo-elämä on jotain ihan ihmeellistä Aksulle! Joka ääntä pitää vähintään murahtaa ja pahimpia kolauksia sitten haukkua. Noh, ei hauku enään, koska Mirko kävi ostamassa sitruunapannan. On ollut tänään hiljaista. Eikä tartte aamuyöstä kömpiä makuuhuoneesta eteiseen Aksua komentamaan. Jospa muutamassa päivässä alkais tajuamaan ettei haukkuminen kannata.

Joopa, laittelen lisää kuvia, kunhan saadaan tavarat paikoilleen ja vanhat sohvat pois jaloista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti