tiistai 8. tammikuuta 2013

Flunssaa pukkaa ja sillai...

Muutosta on nyt reilu viikko ja eipä ole vieläkään tavarat paikoillaan tahi purettuna... Hiljaa hyvää tulee tai jotain :D

Ei vaan, flunssaa meinaa pukata ihan urakalla. Ei kiva, ei yhtään. Vaan periksi en anna, juon panadol hottia, ainut flunssalääke joka raskaana olevalle sallitaan. Mustaherukan makuista. Ja ihan oon taas kuumaa mustaherukkamehua juonut. Ja mustaherukkateetä hunajan kera. Kyllä tää tästä pikku hiljaa...

Parvekkeelle ollaan laitettu ulkovalot, kun niitä kerran on. Pitäis ottaa joku ilta ulkoapäin kuvia...
Aksu ei oo oikein tottunut vielä tähän kerrostalo-elämään, joten ostettiin sitruunapanta. Sepäs onkin auttanut, muutaman päivän ollut nyt käytössä. Tänään on ollut ilman ja tottahan piti haukkua kun posti tuli. Nopeasti kuitenkin hiljeni kun komensin.

Aksu ja Mirko kävivät eilen järven jäällä lenkillä

Lumikoira Aksu :)
Kävimme etsimässä viime viikolla sohvapöytää ja makkariin yöpöytiä. Ei löytynyt, mutta uusi sohva löytyi... Heh, nyt pitäisi vanhoista päästä eroon! Tai siitä 3hengen mekanismisohvasta päästiin, mutta vuodesohvat on edelleen meillä. Tästä uudesta divaanisohvasta kun saa myös varavuoteen.

     
Siinä se, uusi sohva <3



Miulla on mahakin kasvanut. Yllätys yllätys :)  Mutta paino on tippunut joulukuun 20. päivästä kilon verran?!? Varmaan tää muutto ja kaikki hässäkkä tässä. Syöny oon edelleen ihan normaalisti. Miehän joudun niitä sokereita mittaamaan vaikka niissä ei oo ollu mitään. Noh, seurataan nyt sitten kun neuvolasta niin haluavat. Mitähän tässä nyt olikaan viikkoja... Tänään on 31+2 eli 32 viikko menossa! Hurjaa... Kaksi kuukautta laskettuun aikaan!!! 

Miun masu...
 Että semmoista tänne. Seurannan mukaan täällä käy kyllä lukijoita ihan mukavasti. Yrittäkäähän nyt joskus jotain viestiäkin jättää ;)






4 kommenttia:

  1. Heips!

    Ihana tuo siun vauvamasu! <3
    Ja ihana sohva! =)

    Kyllä Aksu varmasti pian tottuu uuteen kotiin. Fiksu koirimus kun on. =)


    PS: Ja ONNEA uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aksulle tosiaan hankittiin sellanen sitruunapanta. Auttoi tohon haukkumiseen. Nyt pidetään pantaa öisin ettei lehdenjakajalle hauku, päivisin sitä ei ole paitsi jos ollaan itse pois kotoa.

      Tiiä tästä miun mahasta... Tuntuu isolta mutta vielä se taitaa kasvaa.

      Kiitos onnitteluista, kyllä tää tuntuu ihan omalta jo <3

      Poista
  2. Hieno sohva. Miksi sinun tarvii seurata niitä sokereita, jos ovat ok?

    -Äippä +rv 35+3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Äippä!

      Kiitos kommentista. Itsekin ihmetellyt miksi pitäisi sokereita vielä seurata vaikka niissä ei mitään ole ollut eikä painokaan ole nyt noussut pariin neuvola-kertaan. Seurataan nyt, kun neuvolatäti näin haluaa.

      Poista