sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Agikisat Kirkkiksellä 13. - 14.10.

Lauantaina menin yksikseni katsomaan kisoja. Siellä oli meidän koheltaja-Aksun kasvattaja Aksunaksun äidin kanssa kisaamassa. Näistä kisasuorituksista mulla ei ole kuvia saati videoita, koska kuvasin Caritan omalla kameralla. Mutta Pirre oli niin hieno! Kilpailevat medi2:sissa. (<- miten tuo kakkosissa lyhennetään..?) 

Yksi kuva on lauantailta :)

Piki, Aksun sisko <3


Sunnuntaina sitten Mirko lähti mukaan, ja Aksu myös. Aksu treffasi siskonsa ja alun haistelujen jälkeen olisi leikkiminen ollut kova juttu :) Hihnat solmussa mentiin pitkin poikin. Kummasti tuo meidänkin rontti väsyy, kun tarpeeksi riehuu. Kiitettävästi nukkui kotona, kun oltiin oltu haistelemassa uusia tuulia.

Itse kisoissa Caritan kanssa oli tänään sitten Aksun ja Pikin isoisä Musti. Ja hienot radat suorittikin. Eli hyvää sukua on meidän Aksu :) Mie otin meidän videokameralla radat nauhalle ja Mirko kuvasi kameralla. Ja ihan olen sitä mieltä, että pakko saada parempi putki kameraan... Ei tolla perusputkella pärjää :( 
Mie tahon sellasen paremman, nih!!!

Mutta tässä muutama kuva...

Hyppyradalta

Agiradalta

Puomilla

Hyppy!!! 

Tyylillä yli <3

Paikallinen seura (Kirkkonummen Kennelkerho) täytti 40 vuotta, joten kahvi/tee oli kahviossa ilmaista ja vieläpä oli kakkutarjoilukin! Hyvää oli, se kakku :)

Tässä vielä lopuksi video Caritan ja Mustin hyppyradalta. 





ps. Caritalta saatu lupa julkaista muutama kuva ja video, kiitos siitä!!!





2 kommenttia:

  1. Una <3

    Joo, agility on kivaa. Pääasiahan on se, että koiralla on hauskaa ja siinä saa mukavasti liikuntaa. Ja tapaa uusia ihmisiä tietysti. Ja koiria :)

    VastaaPoista