torstai 11. lokakuuta 2012

rv. 18+4 eli 19. raskausviikko

Melkein ollaan jo raskauden puolivälissä! Huihai, onpas hurjaa :) Kivut, joiden takia olen ollut nyt älyttömän kauan sairaslomalla, ovat hiukan hellittäneet. Nyt vain tietyissä liikkeissä ja asennoissa tulee viiltäviä kipuja, se ei ole hauskaa. Johtuu näistä kiinnikkeistä mitkä venyy ja paukkuu tuolla masussa. Nooh, kaiken kestän :)

Ainoastaan tää uusin "vika" ei ole kiva ja saa nähdä, kauanko siitä saan kärsiä. Eli hermokipu vasemmassa jalassa. Sitten siihen hermokivun päälle ihohermokipu vasemmassa etureidessä, niin avot! Siihen kun ei särkylääkkeet auta :(

 Mitäs muuta kivaa... Niin, tänään on hiukkasen supistellut aiemmin illalla. Onneksi hellitti illan mittaan!

Jotain oikeasti kivaakin on tapahtunut ;) Eli masuasukin pienet ja hennot potkut tuntuvat jo <3  Maanantaina tunsin liikkeet ekan kerran. Olipa ihana tunne <3

Pinnasänky tuli ostettua, tai mun äiti käy sen ostamassa. Yhdeltä facebook-kirpparilta löysin sellaisen vanhan, jollaisen halusin. Esikoisella oli samanlainen, tosin itse maalasin sen silloin aikoinaan. Vaaleankeltaiseksi ja pinnojen puupallot eri sinisen sävyillä. Se oli hieno sänky se!!! Katselin tänään tyttären vauvakuvia <3 Ihana murunen <3 Nopeasti on kyllä vuodet vierineet, kohta 15 vuotta!!! Hui, taidan olla vanha ;)

3 kommenttia:

  1. Etkä ole mikkään vanha. <3


    Se on ihana hetkinen kun tuntee liikkeet ensi kerran. =) Esikoista odottaessa niitä ei välttämättä huomaa, mutta seuraavia odottaessa se pieni kutkuttava tunne saa suun hymyyn.
    -Täällä ollaan, se pikkuinen siellä viestittelee... =))))

    Muista levätä niin paljon kuin ikinä voit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Una <3

      Enhän mie muuta teekään kun lepään :)
      Pitää vissiin miunkin muuten käydä kynttiläostoksilla, kun siun blogissa oli niin ihana kuva niistä tuikuista <3

      Poista
  2. Varmuuden vuoksi levon päälle pitää vielä levätä... Onhan kyseessä pieni ihminen... <3

    Joko kävit kynttiläostoksilla? Ne miun värikkäät tuikut olivat Robbarista. Valkoisia sain jouluna niin monta pussia lahjaksi että niitä riittää vieläkin. =)

    VastaaPoista