torstai 4. lokakuuta 2012

Kuis se aika näin rientää...

On pitänyt monena päivänä kirjoitella tänne kuulumisia, mutta jotenkin on aina muka jotain muuta tekemistä.

Tytär lähti maanantaina pienen kouluryhmän kanssa Tallinnaan. On sellainen kansainvälinen projekti, jossa vieraillaan mukana olevien maiden jossakin kaupungissa tutustumassa paikalliseen koulunkäyntiin ja kulttuuriin. Tosi kivaa, että tytär pääsi mukaan! Saa käytännössä puhua englantia. Joo, suomellakin pärjäisi mutta samassa perheessä on samasta projektista saksalainen tyttö myös vieraana, niin siksi puhekielenä englanti :) En muista muita maita mitä on mukana... Pitää tarkistaa tyttäreltä kun tulee kotia. Itseasiassa huomenna tulevat ja mä sitten haen neidin koululta, jonne palaavat ja vien hänet kotiinsa.

Mulla jatkuu sairasloma tämän kuun loppuun ainakin. Ei kauhean kivaa, mutta ei musta töihinkään olisi. Kas kun muiden vaivojen lisäksi on tullut vasempaan jalkaan hermokipu. Jestamandeera, kun on kipeä juttu! Esimerkiksi lauantaina kipukohtaus kesti 6½ tuntia!!! Ja sinä aikana ei todellakaan pysty kävelemään :( Nyt osaan hiukan ennakoida kipukohtausta, sen tullessa äkkiä pitkälleen ja kylmää reiden päälle, auttaa jonkun verran. Toki jos oon kaupassa, tätä on vaikea toteuttaa... Senpä takia en pahemmin käy missään yksin vaan rakkaan kanssa. Etten joudu pulaan :)  No, tänään kävin pikaiseen postissa viemässä ystävälle lupaamani mekon postiin. Se postitus kun on venynyt ja venynyt. Ja mekolle olisi käyttöä kuulemma lauantaina. Toivottavasti ehtii perille!!!


2 kommenttia:

  1. Kummasti se aika vaan hujahtaa.
    Mistäs tuollainen hermokipu on tullut? Onko jotain raskauden oireita vai mitä? Ikävää joka tapauksessa! Toivotaan että laantuvat pikkuhiljaa.

    VastaaPoista
  2. Hermokipu liittyy mulla tähän raskauteen. Kun tuo kohtu alkaa painamaan jo nivuseen, vaikka viikkoja on vasta se 18. Ens viikolla meen fysioterapeutin luona käymään, sieltä saan sellaisen tukivyön lainaan, jonka pitäisi sitten helpottaa painetta ja näin kenties vähentää/ehkäistä hermoon kohdistuvaa painetta. Tosin mulla on nuo vasemman jalan lihakset hiukan jumissa, sekin voi olla osasyynä siihen, että kipuilua esiintyy.

    VastaaPoista